fbpx

Monte Marcella

welkom bij Marcel
en Marcella.

De unieke locatie van Monte Marcella is diep geworteld in een rijke familiegeschiedenis, die teruggaat naar de hoeve van de grootouders van onze Founder & Host Chris Mullie. Het is deze persoonlijke nalatenschap die de basis vormde voor wat Monte Marcella vandaag is. De namen van deze twee bijzondere mensen, Marcel en Marcella, zijn samengevloeid tot de inspiratie achter de naam van ons resort.

Gebouwd op de grondvesten van hun hoeve, belichaamt Monte Marcella niet alleen een eerbetoon aan hun namen, maar ook aan hun geest van gastvrijheid, kracht en de liefde voor het land. Deze plek, waar ooit de velden door Marcel en Marcella werden bewerkt, is nu getransformeerd in een toevluchtsoord waar bezoekers van over de hele wereld even kunnen leven als een echte wielerprof op hoogte.

Chris Mullie Founder en Host

Met Monte Marcella is de cirkel rond voor Founder & Host Chris Mullie.

Opgegroeid op een landbouwbedrijf wist hij al op jonge leeftijd wat werken was. Zijn interesse oversteeg al snel de thuishaven want samen met enkele vrienden van de KLJ (Katholieke Landelijke Jeugd) begon hij fuiven te organiseren: eerst heel traditioneel, maar al snel ook trendsettend met onder andere indrukwekkende zand- en sneeuwpartijen.

De ondernemersmicrobe zou hem nooit meer loslaten. In 2003 stond Mullie aan de wieg van Barias dat andere bedrijven helpt met het verpakken en stockeren van gekoelde voedingsproducten. Ook dat werd een succesverhaal. Zo riep ondernemersorganisatie Unizo Barias in 2021 uit tot nationale ‘KMO van het Jaar’. Anno 2024 telt het bedrijf een 150-tal medewerkers.

Monte Marcella moet nu uitgroeien tot zijn opus magnum. 

Frederik Van Lierde Ambassador

Bekend om zijn onverzettelijke streven naar perfectie en dat ene procentje extra dat het verschil maakt, belichaamt Frederik de essentie van wat wij bij Monte Marcella aanbieden. Zijn overwinning bij de Ironman in Hawaï in 2013 en de erkenning als Sporter van het Jaar, benadrukken zijn uitzonderlijke toewijding en prestaties in de sport.

De samenwerking met Frederik Van Lierde weerspiegelt onze gedeelde overtuiging dat de juiste omstandigheden en faciliteiten essentieel zijn voor het bereiken van topresultaten. Onze hoogtekamers zijn precies ontworpen om atleten zoals Frederik dat cruciale procentje extra te geven dat nodig is voor hoogwaardige prestaties. Het is deze synergie die maakt dat de samenwerking tussen Frederik en Monte Marcella zo’n natuurlijke match is.

Missie

Leven als een profrenner

Onze missie is om de professionele wielerervaring toegankelijk te maken voor iedereen, door een avontuur van wereldklasse te bieden dat alle wielerliefhebbers welkom heet en uitdaagt.

Visie

Ultieme fietsbestemming

Onze visie is om de ultieme fietsbestemming te zijn, wereldwijd bekend om elke fietser zijn droom te verwezelijken en de gouden standaard voor fietsbelevenissen te zetten.

Onze waarden

01

Gelijkheid in belevenis.

Wij geloven dat elke gast, onafhankelijk van hun vaardigheidsniveau, behandeld dient te worden als een professional voor, tijdens en na hun avontuur in Monte Marcella.

02

Internationale inspiratie.

We streven ernaar inspiratie te bieden zodat wielerliefhebbers van over de hele wereld deel kunnen uitmaken van onze gemeenschap en hun ultieme wielerervaring kunnen vervullen.

03

Exceptionele service.

We gaan verder dan verwacht om al uw verzoeken te vervullen en zorgen ervoor dat uw fietservaring de gouden standaard is, terwijl we uw privacy in al onze diensten waarborgen.