fbpx

Monte Marcella

Live High, Train Low.

Wij bieden jou de unieke kans om te leven en te trainen als een echte prof. Ons resort, met zijn aanpasbare hoogte-instellingen van 0 tot 4.500m, stelt je in staat om de uitdagingen en voordelen van hoogtetraining te ervaren zoals de professionals dat doen. Niet alleen in de slaapkamers, maar ook in onze andere faciliteiten – van ijsbaden, wellness, eetkamer, bioscopen, gym tot hobbyruimtes – kunnen we hoogteomstandigheden simuleren.

Leef op hoogte train op zeeniveau

Live High, Train Low

In de sportwereld bestaat er een consensus dat de beste resultaten bereikt worden met het principe ‘live high, train low’. Trainen gebeurt bij voorkeur op zeeniveau, terwijl slapen en leven op hoge hoogtes plaatsvindt. Dit concept, dat de voordelen van hoogtetraining benut zonder de nadelen van lagere zuurstofniveaus tijdens intensieve trainingen, is perfect geïntegreerd in de faciliteiten van Monte Marcella.

Veiligheid

Geavanceerde technologie

Bij Monte Marcella passen we geavanceerde technologie toe om de effecten van hoogtetraining veilig en effectief te simuleren. Deze technologie werkt door de hoeveelheid zuurstof in de lucht aan te passen, waardoor je lichaam de indruk krijgt dat het zich op grote hoogte bevindt. Normaal gesproken bevat de lucht op grote hoogte minder zuurstof, wat het lichaam stimuleert om meer rode bloedcellen aan te maken. Dit proces verhoogt de capaciteit van je lichaam om zuurstof te transporteren, wat leidt tot een significante verbetering van je conditie en uithoudingsvermogen.

Onze technologie is 100% veilig en is ontworpen om je de voordelen van hoogtetraining te bieden zonder enige risico’s. Het is een eenvoudige maar krachtige manier om je sportieve prestaties te verbeteren, allemaal vanuit het comfort van ons resort.

gepersonaliseerd

Hoogte is instelbaar

Onze visie is om de ultieme fietsbestemming te zijn, wereldwijd bekend om elke fietser zijn droom te verwezelijken en de gouden standaard voor fietsbelevenissen te zetten.

Frederik Van Lierde

“Dankzij de nieuwste technologie kunnen de 16 kamers (met samen 42 bedden) omgetoverd worden tot hoogtekamers waardoor we dezelfde effecten van een hoogtestage bereiken. Meer nog, we bieden de hoogteprikkels ook aan in heel wat gemeenschappelijke ruimtes zoals de food lounge, de fitness, de living, de wellness en de cinemazaal. De talloze faciliteiten op hoogte maken Monte Marcella uniek in de wereld.”

Gemeenschappelijke Hoogtekamers

Mentale sterkte staat centraal

Met de nadruk op de cruciale rol van teamgeest, biedt ons resort gemeenschappelijke hoogtekamers. Niet alleen in de slaapkamers maar ook gemeenschappelijke ruimtes op hoogte zoals de media room, wellness, living, eetruimte en meer, die een perfecte setting bieden voor ontspanning en sociale interacties, allemaal binnen een exclusieve en huiselijke sfeer.