fbpx

Monte Marcella

Gemeenschappelijke hoogtekamers.

Met de nadruk op de cruciale rol van teamgeest, biedt ons resort instelbare hoogte-instellingen van 0 tot 4.500 meter. Deze unieke eigenschap stelt teams in staat om permanent op hoogte te leven en te trainen, niet alleen in hun slaapkamer maar in alle faciliteiten. Ontdek onze ruimtes op hoogte op deze pagina.

16 slaapkamers op hoogte

Een totaal van 42 bedden op hoogte

Slaap in één van onze 16 slaapkamers op hoogte, samen goed voor in totaal 42 bedden, en ervaar de unieke voordelen van het leven op hoogte.

Al onze hoogtekamers kunnen ook getransformeerd worden naar reguliere luxe slaapkamers, zodat je het comfort en de luxe krijgt die je verdient, met de flexibiliteit om je verblijf volledig naar wens aan te passen.

Media Room op hoogte

Perfect voor teambesprekingen en presentaties

Een dynamische ruimte perfect voor mediapresentaties, strategische teambesprekingen of ontspannen filmavonden. Ontworpen met flexibiliteit in gedachten, biedt deze ruimte teams en bezoekers de ideale omgeving voor zowel professionele als recreatieve activiteiten.

Fitness op hoogte

Kies voor een workout op hoogte of op zeeniveau

Verleg je grenzen in onze hypoxic gym. Uitgerust met hoogtetrainingstechnologie voor een intensievere workout, en de flexibiliteit om de gym ook zonder hoogteaanpassing te gebruiken voor een veelzijdige trainingservaring.

Wellness op hoogte

Ook relaxen kan training zijn!

Een deel van onze wellnessfaciliteiten is instelbaar op hoogte, zodat je kunt genieten van de voordelen van hoogtetraining terwijl je volledig ontspant. Deze unieke combinatie biedt het beste van beide werelden: het verbeteren van je prestaties en gezondheid, terwijl je je overgeeft aan pure ontspanning.

Food Lounge op hoogte

Eten op 4.500 meter!

Geen eenzame maaltijden meer op je eigen kamer. Schuif aan in onze food lounge en geniet samen met je team op 4.500 meter hoogte van het eten!

Woonkamer op hoogte

Hoogtetraining in een huiselijke sfeer

Beleef gezellige momenten in onze living op hoogte, waar je het comfort van thuis combineert met de voordelen van hoogtetraining. Deze unieke ruimte biedt je de kans om te ontspannen en te socialiseren op hoogte, waardoor je niet alleen geniet van het gezelschap van vrienden en familie, maar ook je prestaties verbetert zonder dat je actief hoeft te zijn.