fbpx

Monte Marcella

Een premium
resort ervaring.

In Monte Marcella wachten talloze trainings- en ontspanningsfaciliteiten op je, ontworpen om zowel de sportieve avonturier als het gezin te bekoren. Geniet van de luxe van volledige privacy, premium faciliteiten en een huiselijke sfeer die samen garant staan voor een onvergetelijke ervaring. 

Trainingfaciliteiten

Ervaar talloze trainings- en ontspanningsfaciliteiten, ontworpen om zowel de sportieve avonturier als het gezin te bekoren. Geniet van de luxe van volledige privacy, premium faciliteiten en een huiselijke sfeer die samen garant staan voor een onvergetelijke ervaring. 

Gemeenschappelijke Hoogtekamers

Ontdek de unieke ervaring van overnachten in één van onze 16 slaapkamers op hoogte. Elke kamer is speciaal ontworpen om de voordelen van Live High, Train Low te combineren met comfort en luxe. Geniet daarnaast van onze gemeenschappelijke ruimtes op hoogte, die een perfecte setting bieden voor ontspanning en sociale interacties, allemaal binnen een exclusieve en huiselijke sfeer.

Hypoxic Gym

Verleg je grenzen in onze hypoxic gym. Uitgerust met hoogtetrainingstechnologie voor een intensievere workout, en de flexibiliteit om de gym ook zonder hoogteaanpassing te gebruiken voor een veelzijdige trainingservaring.

Outdoor verwarmd zwembad

Duik in ons verwarmde 25m x 5m buitenzwembad, perfect voor zowel ontspanning als training, het hele jaar door.

Finse piste

Ontdek het voordeel van trainen op onze Finse piste, ontworpen voor minimale impact op je gewrichten terwijl je geniet van de buitenlucht in een prachtige, natuurlijke omgeving.

Recovery

Bij Monte Marcella geloven we dat herstel net zo belangrijk is als training. Daarom introduceren we met trots onze recovery rooms, inclusief ijsbaden en wellnessfaciliteiten, ontworpen om je lichaam en geest de optimale ontspanning en verjonging te bieden na een intensieve trainingsdag.

IJsbaden

Versnel je herstel en verbeter je prestaties met onze verkwikkende ijsbaden, een essentiële faciliteit voor atleten die streven naar optimale fysieke conditie.

Medische Massageruimte

Optimaliseer je herstel in onze medische massageruimte.

Sport Massageruimte

Versnel je herstel in onze sportmassageruimte, waar gespecialiseerde behandelingen je helpen om in topconditie te blijven.

Wellness

Ontspan na een intense wielerrit in onze wellness, de perfecte plek voor herstel en verjonging van lichaam en geest.

Fun

Welkom in de wereld van ontspanning en plezier, waar onze fun ruimtes zoals de gaming room, café, biljart, en tafelvoetbal wachten om ontdekt te worden. Perfect voor het afwisselen van intensieve trainingssessies met ontspannende vrijetijdsactiviteiten, bieden deze gebieden een breed scala aan entertainmentopties.

Media room

Een dynamische ruimte perfect voor mediapresentaties, strategische teambesprekingen of ontspannen filmavonden. Ontworpen met flexibiliteit in gedachten, biedt deze ruimte teams en bezoekers de ideale omgeving voor zowel professionele als recreatieve activiteiten.

Gaming room

Daag je teamgenoten uit voor een spannend PlayStation-spel of duik in de online wereld op onze hoogwaardige gamingcomputers. Deze ruimte is speciaal ontworpen om een meeslepende gamingervaring te bieden, of je nu strijdt voor de overwinning in een vriendelijk toernooi of samenwerkt in online avonturen.

Chill room

Deze speciaal ontworpen ruimte nodigt uit tot relaxen en sociale interactie, perfect voor na een dag vol activiteiten of training. Of je nu je vaardigheden wilt aanscherpen in een vriendelijk potje biljart, of de competitieve geest wilt aanwakkeren met tafelvoetbal, onze Chill Room biedt de ideale setting.

Private bar

Ontworpen om aan te voelen als een verlengstuk van je eigen woonkamer, biedt onze bar de ideale setting voor ontspannen samenzijn. Geniet van de vrijheid om je eigen avond te organiseren, of het nu gaat om het proosten op een geslaagde dag, het plannen van de volgende avonturen, of simpelweg het genieten van elkaars gezelschap.

Cycling Lab

Bij Monte Marcella is niet alleen jouw vakantie van belang, maar ook die van jouw (gehuurde) koersfiets. Bezoek onze expert in bike fitting voor de perfecte afstelling of geef je koersfiets een onderhoudsbeurt in ons Bike Repair Station. Bovendien kun je jouw tweewieler opfrissen in de Bike Wash, zodat hij altijd klaar staat voor het volgende avontuur.

Bike Fitting

Ontdek hoe een op maat gemaakte afstelling het verschil kan maken en je helpt om het meeste uit elke rit te halen. Optimaliseer je rijervaring met onze professionele bike fitting service. Onze gespecialiseerde experts zorgen voor een perfecte afstelling van je fiets, waardoor je comfort, efficiëntie en prestaties aanzienlijk verbeteren.

Bike Repair Station

Maak gebruik van onze hoogwaardige gereedschappen en faciliteiten om kleine aanpassingen zelf uit te voeren, of vertrouw op onze experts voor complexere reparaties en onderhoud. Bij ons staat jouw fietservaring centraal, en wij zorgen ervoor dat jouw koersfiets altijd in optimale staat is voor je volgende avontuur.

Bike Wash

Deze speciaal ingerichte zone biedt alles wat je nodig hebt om je fiets te reinigen, zodat modder en vuil geen kans krijgen. Onze Bike Wash is eenvoudig in gebruik, waardoor je snel en efficiënt je fiets kunt verzorgen en beschermen tegen slijtage.

Bike Storage

Onze beveiligde fietsenstalling is ontworpen om je kostbare tweewieler te beschermen, zodat je je kunt concentreren op ontspannen en genieten van je verblijf. Met ruime, goed georganiseerde plekken voor elke fiets, zorgen we ervoor dat je snel weer op pad kunt wanneer het avontuur roept.

Wist je dat...

We ook drie Privé lofts hebben?

De ideale oplossing voor de entourage die de voorkeur geeft aan een verblijf zonder de effecten van hoogtetraining. Met een totaal van tien bedden, verspreid over drie stijlvol ingerichte lofts, vormen ze de perfecte uitvalsbasis voor wie comfort en luxe zoekt, maar niet op hoogte wil leven en slapen.